Rólunk

Szeretettel köszöntünk a HOSHIBARU Kennel oldalán. Kennelünket 2020-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy ismert és elismert Shiba Inu tenyészetet alakítsunk ki Magyarországon. Debreceni székhelyű kennelünket 2022-ben jegyezték be, FCI regisztrációs szám: 366/2022. Kutyáinkat családias környezetben, falka szellemben tartjuk. Kennelünkben nincsenek rácsok és ketrecek, sem betonplaccok. Vannak füves, fás terek, rengeteg játék, sportos foglalkozások, vidámság és jókedv. Számunkra a kutyák családtagok és társak. Társak a mindennapokban, a szabadidő eltöltésében, a sportban, örömünkben és bánatunkban. Nagy figyelmet fordítunk Shiba kutyáink szakszerű képzésére, helyes szocializációjára, fizikai és szellemi kondíciójuk fejlesztésére, megőrzésére. Fontos emellett a kutyakiállítások, klubrendezvények rendszeres látogatása, Shibáink kiállításokon való megmérettetése is. Ebben a munkánkban segítenek a kutyakiképzésben, kiállítások világában jártas, nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember barátaink is.
Hoshibaru - Shiba Inu Kennel
Hoshibaru - Shiba Inu Kennel Csillag György

A Hoshibaru Kennel

Kennelünk alapítója Csillag György. Kötődése a természethez, a kutyákhoz gyermekkori bevésődés. A Shiba fajtával 2018-ban ismerkedett meg egy kutyasétáltatás során. Szerelem volt első látásra. Akkor érett meg a gondolat benne, hogy egy szép napon Shiba Inu kutyákkal fog foglalkozni. Ez a nagy vállalás vált valóra 2020-ban, amikor tulajdonosa lett kennelünk első Shiba kutyájának.

Munkánkat azóta szisztematikusan folytatjuk, nem sajnálva időt, energiát a lehető legjobb tenyésztési eredmények elérése érdekében. Tenyésztési filozófiánk egyszerű: csak a természet erejével. Mit jelent ez a gyakorlatban: semmilyen mesterséges módon és eszközzel nem avatkozunk be a tenyészpárok szaporodási ciklusába. Csak természetes fedeztetéseket alkalmazunk. Törekszünk a rokontenyésztés minimalizálására, lehetőség szerint a teljes kizárására. Az utódok születésénél sem segédkezünk, csak a teljesen életképes egyedek maradnak életben. A kiskutyák gondozását teljes egészében az anyákra bízzuk, viszont kiemelt figyelmet fordítunk anyáink maximális kiszolgálására, jóllétük maradéktalan biztosítására.

Ez a kihívás csakis rengeteg tanulással, tapasztalatszerzéssel, alázattal és türelemmel vihető sikerre. Készen állunk erre a nagy munkára. Ismerd meg kutyáinkat, legyen szerencsénk!

Köszönjük megtisztelő figyelmedet!